Jana Sabo

Wie ben ik

Mijn naam is Jana Sabo, ik doe mijn job als logopediste enorm graag. Ik studeerde in 2009 af aan de Arteveldehogeschool te Gent. Na mijn studies deed ik verschillende jaren ervaring op in 3 groepspraktijken. Daarnaast sloot ik mij als interim aan bij een multidisciplinair team in een ziekenhuis. Hierdoor kwam ik in contact met verscheidene doelgroepen. Sinds januari 2015 werk ik als geconventioneerd logopediste in mijn eigen praktijk in Brugge.

Naast logopediste ben ik ook de trotse mama van twee zoontjes, Léon & Gaspard.

Mijn specialisaties zijn leerproblemen en leerstoornissen (dyslexie en dyscalculie). Sinds 01/09/2023 behandel ik uitsluitend nog deze doelgroep op de praktijk, voor andere problematieken verwijs ik graag door naar collega’s in de buurt.

Ik werk enorm graag met kinderen. Kinderen (meer) vertrouwen geven in eigen kunnen en hen leerplezier laten ervaren is één van mijn voornaamste doelen.

Om mij ten volle te kunnen inzetten voor elk kind, kies ik er bewust voor om het aantal kinderen die ik behandel te beperken. Neem gerust contact op indien u wenst te weten of er nog een plaatsje is voor uw zoon of dochter.

Omdat ons beroep steeds in beweging is, school ik mij regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten. Ik ben ook lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL).